Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive

Grentpop 2017

FAQVeelgestelde vragen - en antwoorden!

145nex.jpg149phonehouse.jpg107harbourlights.jpg120houseofmusic.jpg148oerbakkerdewitt.jpg170strandmeubel.jpg01kroonoranje.jpg150profilemooijekind.jpg105groko.jpg50div01.jpg175tongah.jpg115hvo.jpg200vdzwart.jpg01kroonsm.jpg140mvfoto.jpg100bjservices.jpg195jgdewitt.jpg104drinklandcc.jpg190vanwijk.jpg102copper.jpg01kroongrijs.jpg122jelles.jpg101theboxx.jpg90abs.jpg128krijnvdbent.jpg70abs.jpg173timdan.jpg125kom.jpg85bender.jpg130lammegoedzak.jpg51div02.jpg110horesca.jpg
 • Waar is dat feestje?

  Hier is dat feestje! Het festivalterrein bevindt zich aan De Grent in Noordwijk aan Zee. Bij drukte kan éénrichtingsverkeer worden ingesteld: de ingang van het terrein is dan op de kruising met de Abraham van Rooyenstraat ter hoogte van Café Rosser, de uitgang rechts naast het podium ter hoogte van de Intertoys.

 • Wat kost de entree?

  Helemaal niks: Grentpop is een gratis toegankelijk festival. Mocht je ons willen steunen om Grentpop nog groter, beter en leuker te krijgen, kijk dan naar de diverse sponsormogelijkheden.

 • Wat is de minimumleeftijd?

  Alle leeftijden zijn welkom op Grentpop. Wel letten wij streng op de alcoholleeftijd: je mag alleen alcoholische dranken bestellen en consumeren als je 18 jaar of ouder bent. Bij twijfel vragen wij om ID. Er zijn bandjes beschikbaar voor diegenen die dat willen, na het tonen van een ID-bewijs bij de bar. Op het festival zijn enkel zwakalcoholische dranken verkrijgbaar.

 • Kan ik contant betalen bij de bar?

  Op het festivalterrein wordt gewerkt met muntjes, die bij de verschillende kassa's te koop zijn. Muntjes kunnen na afloop van het festival niet meer worden gebruikt.

 • Kun je op het festivalterrein pinnen?

  Op het terrein zelf kan niet worden gepind. Mogelijk kun je wel pinnen bij één van de omliggende horecagelegenheden. Binnen enkele meters van het festivalterrein zijn pinautomaten van de ABN-AMRO en ING aanwezig.

 • Mag ik zelf eten of drinken meenemen?

  Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein. Grentpop is een gratis toegankelijk festival en wij verdienen onze kosten onder meer terug met de verkoop van dranken en etenswaren. Nog een reden om onze barmensen aan het werk te zetten!

 • Hoe kom ik het makkelijkst op de locatie en kan ik daar parkeren?

  Inwoners van Noordwijk en omgeving wordt aangeraden zoveel mogelijk lopend en met de fiets te komen. Gezien de verwachte belangstelling is het openbaar vervoer een betere optie dan de auto. Bus 20 en 21 stoppen in de buurt van het festivalterrein.

  Ook tijdens Grentpop wordt toegezien op juist parkeren. Houd hier dus rekening mee en parkeer op de daarvoor aangewezen plekken. Het parkeerterrein met de meeste plekken is het Wantveld, op zo'n 10 minuten loopafstand van het festivalterrein.

 • Wat zijn de huisregels van Grentpop?

  Om het festival zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal huisregels opgesteld. De meeste zijn vanzelfsprekend, maar voor de volledigheid hebben we ze hier allemaal voor je op een rijtje gezet. Bij binnenkomst ga je automatisch akkoord met onderstaande huisregels:

  - Gedraag je fatsoenlijk. Dus geen racistisch of discriminerend gedrag.
  - Drugs zijn niet toegestaan. Er geldt een “zero tolerance” beleid.
  - De organisatie behoudt zich het recht voor om iemand te allen tijde de toegang tot het festival te ontzeggen.
  - Bij het betreden en verlaten van het festivalterrein zullen bezoekers ervoor zorgdragen geen overlast te veroorzaken voor de buurt.
  - De organisatie behoudt zich het recht voor om het festivalbeleid te allen tijde aan te passen.
  - Alcohol, flessen, blikjes, vloeistoffen, etenswaar en glaswerk mogen het festivalterrein niet op.
  - Op het terrein mogen door de organisatie foto- en video-opnamen worden gemaakt voor promotionele doeleinden.
  - Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie commerciële activiteiten te verrichten op en rondom het festivalterrein.
  - Bezoekers van het festival dienen akkoord te gaan met eventuele fouillering bij de ingang.
  - De organisatie behoudt zich het recht voor om de tijden en/of het programma te wijzigen.
  - Geluidssystemen, anders dan die van de organisatie zelf, zijn niet toegestaan op of rondom het festivalterrein.
  - Het bezoeken van het festival is volledig op eigen risico.
  - De organisatie van het festival is niet verantwoordelijk voor schade aan bezittingen van bezoekers.
  - Let op: op sommige delen van het terrein wordt meer dan 85 dbA aan geluid geproduceerd.
  - Personen die zich op wat voor manier dan ook misdragen op en rondom het festivalterrein zullen onmiddellijk verwijderd worden.

 • Wij willen (volgend jaar) met onze band optreden op Grentpop, kan dat?

  Wie weet! Stuur alle info die je ons wilt geven toe via een privébericht op onze Facebook-pagina.

 • 1

Meer Grentpop!

Kan jij niet genoeg krijgen van het festival?

Bezoek onze Facebookpagina!